top of page
Header.gif

DESPRE

Hai noroc! Ai aterizat la prima stație online și offline de distracție, unde indiferent de situație, consumăm cu moderație. 

 

Shoteria este primul shotbar din România, cu sute de mii de shoturi date peste cap, zeci de petreceri născătoare de povești nemuritoare, numai bune de împărtășit la un pahar de vorbă cu prietenii tăi. 

 

Povestea noastră continuă indiferent de vreme, pandemie, invazie extraterestră sau molimă. 

Fie ploaie, fie vânt, fie criză de economie, sau pandemie, noi livrăm, tu ai grijă la alcoolemie!

 

Ai ziua de naștere și vrei să petreci acasă cu apropiații? Sau vrei să-i faci cuiva o surpriză magică? Poate doar vine weekendul și îți e dor de o ieșire cu prietenii ca pe vremuri? Mai bine stai acasă, venim noi la tine. Nu-ți trebuie motiv ca să te simți bine!

 

Chiar dacă situația în țară este momentan neclară, noi am decis să mutăm (pentru moment) petrecerea în online. 

Am creat pentru tine 9 licori magice care să-ți amintească de nopțile petrecute alături de noi în Centrul Vechi: Para Stas, Mad Monks, Lacrimi de Unicorn, Bubblegum, Downtown, Supra Doză, Sour Veta și Sour Nina. Toate băuturile noastre vin în variantă de 250 ml și 500 ml, respectiv 8 și 17 shoturi. 

 

Ca să fie petrecerea petrecere, atunci când comanzi, fiecare băutură vine la pachet cu îmbunătățiri și delicii decorative necesare papilelor tale gustative.


 

Ce mai aștepți? Petrecerea continuă, te scoatem din rutină! Dăm un shot acasă ca să-l dăm în oraș, mai încolo! Împreună. 

bottom of page