top of page

FAQ

Cum comand?
Direct de aici, de pe site.

​​Mergi la secțiunea ‘’Comandă’’ din site și ajungi la Tejgheaua Shoteria. Dai click pe băutura preferată, apeși ‘’Adaugă în coș’’, selectezi gramajul dorit. În cazul în care nu ești client Shoteria recurent, durează cam 1-2 minute să-ți introduci datele și adresa de livrare. Pentru finalizarea comenzii nu mai rămâne decât să apeși ‘’Confirmare comandă’’. De aici încolo, va fi procesată și finalizată după ce a fost confirmată cu tine telefonic de către operatorii noștri. ​

 
Comandă telefonică

Ne găsești de luni până duminică la numărul 0735 400 505. Aici vei comunica detaliile dorite cu unul dintre operatorii noștri, care te va îndruma spre alegerea ideală pentru tine și-ți va oferi informații suplimentare legate de livrare, comandă, metodă de plată și altele.

 
 
Printr-un mesaj privat pe Facebook/Instagram.

Da, ne poți scrie atât de pe Facebook sau prin DM pe Instagram. O să avem nevoie de următoarele date de la tine: nume, prenume și adresă de livrare, produsele dorite, gramajul și metoda de plată preferată.

 

Prin Glovo secțiunea Drinks.

Ne găsești și pe Glovo, la secțiunea Drinks, la versiunea cu livrare rapidă. Taxele aferente sunt incluse în informațiile comenzii de pe aplicație. 

 
Cum plătesc?
La livrare.

Odată ajunsă comanda la tine, o vei achita integral, în lei, numerar sau cu card, curierului.

Online

Dacă vrei să rămâi contactless, poți plăti în siguranță cu plata prin card.

Ordin de plată

După ce primim confirmarea plății de la banca noastră, ți se procesează și comandă. Ulterior, vei fi contactat telefonic cu privire la livrare. 

Livrarea e gratuită?
DA.

Livrarea este gratuită în limita a 5 km distanță de Centrul Vechi și pentru comenzile cu valoare mai mare de 49 lei.

NU.

Dacă nu te afli în aria noastră și nu comanzi de minimum 49 lei, atunci ți se percep o taxă de livrare de 9.99 lei.

Momentan nu livrăm în afara Bucureștiului. Însă, dacă îți vine vreo idee, trimite-ne un mail la marketing@shoteria.ro și dacă ne surâde te anunțăm.

Când ajunge Comanda?

Comanda ajunge la tine în maximum 24 de ore din momentul în care ai primit confirmarea telefonică.

bottom of page